Proiect Rebreanu residence – descriere

Rebreanu Residence, noul proiect dezvoltat de MediaCity in sectorul 3, zona Titan, un ansamblu modern, construit pentru oamenii cu spirit tanar, oferind locuinte confortabile, sigure si eficient compartimentate. Situat pe Bd. Liviu Rebreanu, ansamblul rezidential propune un stil de viata placut si elegant, dispunand de numeroase avantaje de amplasare.

Constructie: Proiectul este construit in regim de inaltime S+P+10E+11Th, cuprinde 50 de unitati, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, utilate la standarde inalte, cu dotari si finisaje de cea mai buna calitate.

Preturi si suprafete: Locuintele au suprafete utile cuprinse intre 34.72 mp si 81.45 mp, preturi ce pornesc de la 47.700 euro + tva, cu cota 5% tva, ceea ce faciliteaza achizitionarea acestora prin programul de finantare Prima Casa. Complexul ofera spatii generoase, cu balcoane sau terase mari, beneficiaza de locuri de parcare pentru rezidentii ansamblului, planul cuprinzand un numar de 6 spatii amenajate in acest sens.

Facilitati: Gandit si construit pentru persoanele active, moderne, ansamblul aduce un plus de confort spatiului dumneavoastra, asigurand un stil de viata linistit, dar mai ales plin de culoare. Apartamentele va ofera spatiul necesar pentru activitatile moderne, bucurandu-va deopotriva de intimitatea si libertatea propriului camin.

Principalul avantaj detinut de Rebreanu Residence este ca se afla in apropiere de centrul comercial Auchan Titan si de statia de metrou Titan. In plus, vecinatatea ansamblului este marcata de parcurile Alexandru Ioan Cuza si Titan, Scoala Gimnaziala nr.116 si sala de fitness World Class Titan.